Kinderclubs

Groep 3 en 4

Ongeveer één keer per twee weken komt de vrijdagmiddagclub bij elkaar van 13.45-15.00 uur in Seminarruimte 4 in het Ontmoetingshuis. Dat zijn ongeveer 15 tot 20 kinderen. We beginnen met zingen en een bijbelverhaal, en daarna gaan we gezellig knutselen of een leuk spel doen. Alle kinderen die in groep 3 of 4 van de basisschool zitten zijn van harte welkom!  

De data zijn te vinden in de agenda.


Groep 5 en 6

Met de kinderen uit groep 5 en 6 komen we om de week op donderdagavond van 19:00 – 20.00 bij elkaar in Seminarruimte 4 van het Ontmoetingshuis.

Op een avond komen er ongeveer 15 tot 20 jongens en meisjes. We beginnen altijd met het zingen van een paar liedjes en bidden met elkaar. Daarna gaan we aan de slag met een verhaal uit de Bijbel.

Vervolgens gaan we met elkaar iets leuks knutselen of een spel doen. Zo hebben we wel eens magneten gemaakt, een snoeppotje versierd en sleutelhangers gemaakt. En we doen spellen zoals pictionairy, een verkleedspel of een quiz. Het is elke avond altijd erg gezellig.

Naast de gewone clubavonden hebben we elk jaar twee uitjes, 1 aan het begin en 1 aan het eind van het seizoen. 

Dus als je in groep 5 of 6 zit ben je welkom om een keer te komen kijken! Op welke donderdagavond het precies club is, is terug te vinden in de agenda


Groep 7 en 8

Club 7/8 is een groep kinderen die op de basisschool in groep 7 of 8 zitten. Zij komen ongeveer om de week naar Seminarruimte 4 in het Ontmoetingshuis (of ergens anders) om daar op  met het geloof bezig te zijn. Door te zingen, te luisteren naar de Bijbel willen wij je leren over God. We werken aan de hand van verschillende thema's. Een voorbeeld hiervan is het thema 'Vuur'. We willen dan rondom het vuur zingen en luisteren, maar we gaan ook lekkere dingen eten.

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om te komen, dan ben je altijd welkom! Kijk maar in het rooster wanneer er club is en misschien zien we je dan!

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

ONTMOETINGSHUIS

Spiesheem 54
Veenendaal
Route berekenen

Vredeskerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: