Onze gemeente

Jong en levendig, centraal gelegen, een dorpse sfeer en dichtbij stad en groen. Dat is wonen in Veenendaal-Oost, het nieuwste gedeelte van de gemeente Veenendaal.

We zijn als jonge hervormde gemeente al vanaf het begin in deze wijk aanwezig. We voelen ons geroepen om gemeente van Christus te zijn en om Zijn Naam present de stellen in deze wijk, tot eer van Zijn Naam en tot heil van de mensen in onze wijk!  

De gemeente groeit en er zijn naast de zondagse kerkdiensten heel veel activiteiten voor de vele kinderen en jongeren in de wijk, maar ook voor volwassenen. Onder het menu 'Activiteiten' lees je meer over de Bijbel- en gebedskringen, clubs, catechisatie, koffieochtenden etc. 

We komen elke zondag en doordeweeks samen in het Ontmoetingshuis. Op termijn hopen we samen met de Hervormde School "De Bron" een eigen gebouw te krijgen in Veenendaal-Oost. 

Bent u net in Veenendaal-Oost komen wonen? U bent van harte welkom in onze diensten: elke zondag om 9.30 en 17.00 uur in het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem in Veenendaal-Oost!

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

ONTMOETINGSHUIS

Spiesheem 54
Veenendaal
Route berekenen

Vredeskerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: