Pastoraat

De wijkgemeente is op dit moment opgebouwd uit 6 secties. Gezamenlijk bezoeken de wijkouderlingen eens in de twee jaar elk adres.

Aan de secties zijn ook HVD-dames verbonden. Zij bezoeken mensen die in onze wijk zijn komen wonen en de gemeenteleden rondom geboorten en in andere bijzondere situaties.

De predikant bezoekt gemeenteleden in bijzondere situaties. Daarbij is te denken aan opname in een ziekenhuis, langdurige ziekte thuis, rouwsituaties, huwelijksproblematiek, gemeenteleden in geestelijke/psychische/sociale nood, de geboorte van een kind.

Mocht u behoefte hebben aan een pastoraal bezoek, neemt u dan contact op met de scriba of een ouderling. De contactgegevens vindt u bij kerkenraad

Sectieverdeling:

Sectie 1, Dragonder Oost-Noord
Ouderling: Gerben van Stigt.
Bezoekbroeder: Kees Cornelisse.

Cavalerieweg, Gele Rijderspad, Grenadiersweg, Herautenweg, Huzarenpad, Jagerspad, Kozakkenweg, Lansiersweg, Ruiterijweg, Spitsbergenweg, de voorkeursleden uit wijk 7.

Sectie 2, Dragonder Oost-Zuid
Ouderling: Karel Brak.
Bezoekbroeder: Bart Bakker.

Beginstraat, Albert Schweitzerstraat, Erasmusstraat, Ghandistraat, Henri Dunantstraat, Hugo de Grootstraat, MacBridestraat, Marshallstraat, Moeder Theresastraat, Nansenstraat, Nobelstraat, Sacharovstraat, Sadatstraat, Thomas Morestraat, de voorkeursleden uit de wijken 2, 3, 4 en 5.

Sectie 3, Veenendaal Oost-A
Ouderling: Leon Bos.
Bezoekbroeder: Henk Walvaart.

Vrijheem, Gaasbeekheem, Hootsenheem, Methorstheem, Spiesheem, Stuivenbergheem, Dijkhorstheem, Van Amerongenerf, Van Barnevelderf, Van Buurenerf, Van de Bovenkamperf, Van de Brinkerf, Van de Oosterkamperf, Van de Polerf, Van de Weerterf, Van Dijkerf, Van Doornerf, Van Garderenerf, Van Ginkelerf, Van Hardevelderf, Van Hunnikerf, Van Kootenerf, Van Manenerf, Van Ravenswaaij-erf, Van ’t Rieterf, Van Veldhuizenerf, Diepeveenheem, Van Santenerf, Van Beekerf, Van de Loosdrechterf, de voorkeursleden uit wijk 1.

Sectie 4, Buitengebied
Ouderling: Henk van de Pol.
Bezoekbroeder: 

Benedeneind, Gelders Benedeneind, Grebbeweg, Meentdijk, Rauweveldseweg, Spitsbergenweg, Zuiderkade, Maanderbroekweg, Griftweg, Kade, Bennekomsekade, Eemweg, Pakhuisweg, Dijkgraaf, Harsloweg en Slagsteeg, de voorkeursleden van ‘buiten Veenendaal’.

Sectie 5, Veenendaal Oost-B
Ouderling: Constant van den Heuvel.
Bezoekbroeder: Jaap Verhage.

Kikstraat, Kleijerstraat, Klemstraat, Koenestraat, Krantstraat, Koetsierstraat, Groene Grens, Dragonderweg, Veenraden, Waterhoen, Meerkoet, Aalscholver, Lisdodde, Waagmeester, Schelde, Waterhuis, Liefkenshoek, Groenplaats, Vogeltjesmarkt.

Sectie 6, Veenendaal Oost-C
Ouderling: Hans Kok.
Bezoekbroeder: Peter de Zwart

Boldermanhof, Bosmahof, Buddinghof, Engelaanhof, Faberhof, Meurshof, Buitenhuishof, De Manhof, Hensenhof, Rebergenhof, Blankestijnhof, Waterviolier, Dotterbloem, Waterlelie, Snoekbaars, Brasem, Ruisvoorn, Forel, Pompmolen, Legakker, Turfsteker, Veencompagnie, Rietveen.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

ONTMOETINGSHUIS

Spiesheem 54
Veenendaal
Route berekenen

Vredeskerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: