Pastoraat

De wijkgemeente is op dit moment opgebouwd uit 6 secties. Gezamenlijk bezoeken de wijkouderlingen eens in de twee jaar elk adres.

Aan de secties zijn ook HVD-dames verbonden. Zij bezoeken mensen die in onze wijk zijn komen wonen en de gemeenteleden rondom geboorten en in andere bijzondere situaties.

De predikant bezoekt gemeenteleden in bijzondere situaties. Daarbij is te denken aan opname in een ziekenhuis, langdurige ziekte thuis, rouwsituaties, huwelijksproblematiek, gemeenteleden in geestelijke/psychische/sociale nood, de geboorte van een kind.

Mocht u behoefte hebben aan een pastoraal bezoek, neemt u dan contact op met de scriba of een ouderling. De contactgegevens vindt u bij kerkenraad

Sectieverdeling:

Sectie 1, Dragonder Oost-Noord
Ouderling: Gerben van Stigt.
Bezoekbroeder: vacant.

Cavalerieweg, Gele Rijderspad, Grenadiersweg, Herautenweg, Huzarenpad, Jagerspad, Kozakkenweg, Lansiersweg, Ruiterijweg, Spitsbergenweg, de voorkeursleden uit wijk 7.

Sectie 2, Dragonder Oost-Zuid
Ouderling: Karel Brak.
Bezoekbroeder: Chris Brandemann.

Beginstraat, Albert Schweitzerstraat, Erasmusstraat, Ghandistraat, Henri Dunantstraat, Hugo de Grootstraat, MacBridestraat, Marshallstraat, Moeder Theresastraat, Nansenstraat, Nobelstraat, Sacharovstraat, Sadatstraat, Thomas Morestraat, de voorkeursleden uit de wijken 2,3,4 en 5.

Sectie 3, Veenendaal Oost-A
Ouderling: Niels van Kooten.
Bezoekbroeder: Leon Bos.

Vrijheem, Gaasbeekheem, Hootsenheem, Methorstheem, Spiesheem, Stuivenbergheem, Dijkhorstheem, Van Amerongenerf, Van Barnevelderf, Van Buurenerf, Van de Bovenkamperf, Van de Brinkerf, Van de Oosterkamperf, Van de Polerf, Van de Weerterf, Van Dijkerf, Van Doornerf, Van Garderenerf, Van Ginkelerf, Van Hardevelderf, Van Hunnikerf, Van Kootenerf, Van Manenerf, Van Ravenswaaij-erf, Van ’t Rieterf, Van Veldhuizenerf, de voorkeursleden uit wijk 1.

Sectie 4, Buitengebied
Ouderling: Kees Molenaar.
Bezoekbroeder: Martijn Aangeenbrug.

Benedeneind, Gelders Benedeneind, Grebbeweg, Meentdijk, Rauweveldseweg, Spitsbergenweg, Zuiderkade, de voorkeursleden van ‘buiten Veenendaal’.

Sectie 5, Veenendaal Oost-B
Ouderling: Constant van den Heuvel.
Bezoekbroeder: Jaap Verhage.

Kikstraat, Kleijerstraat, Klemstraat, Koenestraat, Krantstraat, Koetsierstraat, Groene Grens, Dragonderweg, Veenraden, Waterhoen, Meerkoet, Aalscholver, Lisdodde, Waagmeester, Schelde, Waterhuis, Liefkenshoek, Groenplaats, Vogeltjesmarkt.

Sectie 6, Veenendaal Oost-C
Ouderling: Hans Kok.
Bezoekbroeder: GertJan van den Brink.

Boldermanhof, Bosmahof, Buddinghof, Engelaanhof, Faberhof, Meurshof, Buitenhuishof, De Manhof, Hensenhof, Rebergenhof, Blankestijnhof, Waterviolier, Dotterbloem, Waterlelie, Snoekbaars, Brasem, Ruisvoorn, Forel, Pompmolen, Legakker, Turfsteker, Veencompagnie, Rietveen.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

ONTMOETINGSHUIS

Spiesheem 54
Veenendaal
Route berekenen

Vredeskerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: