Bijbelkringen

Centrale Bijbelkring

Een keer per maand (check kerkblad voor exacte datum) vindt de 'centrale Bijbelkring' plaats in het Ontmoetingshuis. We beginnen om 20.00 uur met koffie/thee en behandelen daarna een gedeelte uit de Bijbel tekst voor tekst. Het is heel verhelderend en vaak ook heel bemoedigend om er samen over te praten en ook om van elkaar te leren. 

Het maakt niet uit of je nog nooit of niet zo vaak bent geweest: je bent van harte welkom! (Houd voor de exacte datum ons kerkblad of beamer in de gaten: het kan zijn dat de datum wijzigt i.v.m andere activiteiten). 

(Huis) Bijbelkring

Binnen de wijkgemeente Veenendaal-Oost zijn er diverse (huis)Bijbelkringen. Elke kring behandelt z'n eigen thema of Bijbelboek, bepaalt zelf hoevaak ze bij elkaar komen, wel of niet met maaltijd. Een ding staat voorop en dat is samen het Woord van God onderzoeken en lijnen te trekken naar het dagelijkse leven. Een huis Bijbelkring is heel verrijkend voor je persoonlijk geloofsleven en ook voor het gemeenteleven.

Heb je interesse om deel te nemen aan zo'n Bijbelkring? Elk seizoen starten er diverse nieuwe kringen. Neem contact op met Marieke van de Beek 

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

ONTMOETINGSHUIS

Spiesheem 54
Veenendaal
Route berekenen

Vredeskerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: